Foundation Vision for Science and Technology Growth

Обадете се:  (02) 465 19 67

Вторник, 03 Януари 2017 03:00

Фондацията с нов сайт

Оценете
(3 гласа)

От началото на 2017 г. Фондация "Визия за научен и технологичен растеж" разполага с нов и модерен уеб-сайт. В него можете да намерите цялата необходима информация, свързана с работата и дейностите на Фондацията. Тук ще публикуваме и актуална информация за всички предстоящи събития, организирани от нас, тук ще можете да се запознаете с нашите цели, стратегия и намерения, оттук ще можете да изтеглите важни документи и материали, тук ще се запознаете с нашия екип и с нашите партньори и дарители. Винаги сте добре дошли!

Постарали сме се да структурирамe информацията в нашия сайт, така че да бъде удобна за навигация и лесно да намерите това, което ви интересува. Веднага можете да се свържете с нас като отидете в секция "Контакти". С удоволствие бихме публикували всички новини, които са свързани с дейността и целите на Фондацията, така че не се колебайте да ни ги изпратите, придружени с подходящ снимков материал и външни препратки, ако има такива.

Тук ще се запознаете и с нашите проекти и резултатите от тях и ще научите по какъв начин можете да ги подпомогнете или да участвате в тях. Календарът със събития цели да улесни нашата работа и вашето участие в събитията, организирани от нас или нашите партньори. Не пропускайте да се запознаете с тях като посетите секция "Събития".

Очакваме ви и се надяваме да получим вашата обратна връзка за нашата работа и проекти!

Прочетена 1387 пъти Последно променена в Сряда, 15 Март 2017 16:51